Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

12 besökare inne nu. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Vi är hatade men inger respekt

Vi är hatade

Vi är hatade av näthatare. Men de har samtidigt stor respekt för oss. Ju räddare de är ju tuffare uttrycker hatarna sig. Det svider i deras samveten när vi visar att det de faktiskt sysslar med är olagligt förtal. När vissa av dem försöker tillrättavisa oss och samtidigt begår allvarliga brott blir “tillrättavisningen” bara löjlig. Vara hatad av nätdrevet är vi grymt stolta över.

De är känsliga de där hatarna

Det svider i deras känsliga skinn när de inte kan låta bli att läsa här. Vi testade om vissa av nätdrevet hänger här genom att skriva om väl valda ting. Responsens lät inte vänta länge och när den kom spyddes det upp ytterligare olagligt förtal som visar att de varken har vett, förstånd eller respekt för lagen.

Vi är stolta medelsvenssons

Vi är mycket stolta över att näthatare är så förbaskat rädda för oss. Det skall alltså till helt vanliga medelsvenssons för att skrämma skiten ur dem.

SIG-GRUPPEN

Uppdaterad: 2018-04-29 — 00:13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.