Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

Vi har sedan en tid problem med en server. Det innebär att 03:00 och 04:00 inte går att komma in på nättidningen. Servicearbete pågår!
30 besökare inne nu. Läs om våra cookies i menyn uppe till höger.

Vi är hatade men inger respekt

Vi är hatade

Vi är hatade av näthatare. Men de har samtidigt stor respekt för oss. Ju räddare de är ju tuffare uttrycker dårarna sig. Det svider i deras samveten när vi visar att det de faktiskt sysslar med är olagligt förtal. När vissa av dem försöker tillrättavisa oss och samtidigt begår allvarliga brott blir ”tillrättavisningen” bara löjlig. Vara hatad av nätdrevet är vi grymt stolta över.

De är känsliga de där dårarna

Det svider i deras känsliga skinn när de inte kan låta bli att läsa här. Vi testade om vissa av nätdrevet hänger här genom att skriva om väl valda ting. Responsens lät inte vänta länge och när den kom spyddes det upp ytterligare olagligt förtal som visar att de varken har vett, förstånd eller respekt för lagen.

Vi är stolta medelsvenssons

Vi är mycket stolta över att näthatare är så förbaskat rädda för oss. Det skall alltså till helt vanliga medelsvenssons för att skrämma skiten ur dem.

 

REDAKTÖREN

 

Uppdaterad: 2015-10-28 — 22:04

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

REGLER:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google)
3. Oförskämdheter, förtal och personuppgifter tas bort
4. Mejladress och webbadress behövs inte skrivas in

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.