Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

16 besökare inne nu. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Vi har en maillista

Många användare är det

Vi har en lista på över 40.000 mailadresser från folk som reggat sig på Flashback. Det är ett utmärkt verktyg för att få fram anonyma användare på samma sajt. Själva användaren finns inte med i listan, bara mailadressen. Men det är ändå utmärkt då vi kan korsköra mot andra databaser vi har. Det är inte alls omöjligt att få fram några tusen Flashbackanvändare på detta vis.

Många har listan

Många har denna lista men få kan det vi kan. Bara det att ha programmeringskunskap i ”huset” är en enorm tillgång. Medan andra sitter och ”hand”-läser fixar vi detta med datorprogram.

Mycket jobb är det

Det kommer att vara en hel del arbete att genomföra en korskörning. Nytt datorprogram får bla utvecklas för uppgiften osv.

Mycket jobb har vi

Det största hindret vi har just nu är allt jobb vi försöker forcera igenom. Hinner typ bara en liten del av det vi vill.

Egentligen är det inte vi på tidningen eller ens i SIG-gruppen som har maillistan. Det är en anonym tipsare som har den och gör jobbet med listan. Vi tar däremot fram programvaran som kan gräva i den stora mailmassan.

REDAKTIONEN

 

Uppdaterad: 2018-06-16 — 22:00

4 Kommentarer

Lägg till en kommentar
  1. Häng ut asen! Total freedom of speech…

      (QUOTE)

  2. Egarth:
    Häng ut asen! Total freedom of speech…

    Ja, man tycker ju att ”asen” redan gett oss tillstånd då de själva hänger ut eller deltar i uthängandet av helt oskyldiga. Så, ja, varför inte!

    Vi har redan några hundra vi kan hänga ut men än så länga har vi bara presenterat användare utan personuppgifter. Vi är nog för snälla börjar jag tro för inte fan är de snälla på Flashback. Har haft mycket att göra också så vår medarbetare som publicerar dem har inte hunnit det på ett tag.

      (QUOTE)

  3. Skulle vilja ha reda på vilka som gömmer sig under flashbackkontona
    Passacaglia, Dafuq, Pajter,som hängde ut mej våren2012 på en tråd på flashback kontot som kallar sig 770101-xxxx som reggade sig på Flashback 2011 och låg bakom tråden som svartmålade en kvinna hösten2011.
    samt reda på vem som ligger bakom kontot Untribium som hotade samma kvinnan den 22januari2012 inne på Flashback.

      (QUOTE)

  4. Spion: Passacaglia

    Listan innehåller bara mailkonton. Vi kan alltså ta reda på ungefär hälften av listans personer men vi kan inte koppla dem till en användare på Flashback.

    Jag har användarna noterade ifall vi får tid att gräva fram dem.

      (QUOTE)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
  • 469 178 besökare sedan 2014-01-01
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden.