Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
68 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Vi kommer att presentera näthatare på denna blogg

Vi kommer att presentera näthatare efter hand på denna blogg! Gensvaret på förra artikeln var övertygande. Som vi gissade går det omkring mängder av folk ute i samhället som inte kunnat göra något åt det förtal de varit utsatta för men vill på något sätt ”straffa” de som betett sig så illa. Även andra som gjort nätbaserade brott mot medmänniskor kommer att presenteras här, bla stalkers.

Med anledning av detta och med våra tidigare funderingar på att avslöja näthatares identiteter har vi nu tagit beslutet att göra avslöjandena på denna blogg, kopplat till postningar de gjort, för att visa vidden av näthatet från den enskilda personen. Jag har utsetts för att posta och redigera i kategorin som detta kommer att postas i. Jag är en anonym person och också en anonym källa till bloggen, och jag går under det klingande användarnamnet ”MrMagott”.

Tidigare tankar var att göra detta på en anonym sajt baserad i ett annat land. Men nu ändrar vi alltså på det och gör det på denna blogg. En ny kategori har skapats för detta ”ANONYMA AVSLÖJAS”.

De som blivit utsatta och vill se sin banneman presenterade här kan meddela detta nedan. En särskild kontaktsida för detta ändamål kommer också att upprättas där man anonymt kan berätta sin historia och vem eller vilka näthatare det gäller.

anonymous/MrMagott

 

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Gabriella Lahti journalist på Nyheter24

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!