Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
18 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Vi testar moderatorfunktionen på Flashback

Tester bokförs noggrant

Vi har förut testat olika reaktioner hos moderatorerna på Flashback. Alla resultat noteras noggrant för framtida bruk. Vi börjar få ihop en ansenlig mängd med resultat så att vi nu med stor sannolikhet kan säga exakt hur de fungerar och exakt hur man skall skriva för att bli en nagel i ögat på dem eller bli omtyckt.

Mängder av konton

Vi har mängder av konton på Flashback. Vi testar alla konton vi skapar med att posta en post och det har vi gjort sedan nära 3 år tillbaka. Jag och min dotter har inga egna konton och vi postar så gott som aldrig. De som poster var i början våra medarbetare men på senare tid har vi gått över till ett annat sätt att posta. Som sagt, nu har vi mängder av konton som postat en enda gång i slumpvisa tråder med slumpvisa texter över hela Flashback.

Begår aldrig brott

Vi låter aldrig postningarnas innehåll bryta mot lagen. Några konton använder vi till att regelbundet posta med. Vi låter dessa posta små enkla slumpvisa kommentarer utspritt över hela Flashback, de kan vara lite elaka mot de andra postarna men går aldrig över gränsen. De kan kännas igen på just de korta lite tykna svaren, precis som moderatorerna vill ha det.

Kartläggning

Vårt mål är att kartlägga Flashback in i minsta detalj. Vi letar sårbarheter och luckor vi kan utnyttja, dock aldrig intrång eller liknande skit. Vi har redan en arsenal med sårbarheter på Flashback där flera av dem är sociala sårbarheter. Vår vän, en moderator på Flashback, har varit till god hjälp. Det är inte samma moderator vi hade tidigare, hen har helt enkelt lagt av som moderator och ägnar sig nu åt annat. Den nya, skånsktalande, moderatorn är mycket försiktigare men ändå till god hjälp i vår intensiva kartläggning.

x

REDAKTÖREN

 

 

Lämna ett svar

- För att "quote" en valfri kommentar klicka på texten [SVARA] i kommentaren
- För att "quote" en utvald text i en valfri kommentar markera texten och klicka sedan [SVARA]

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!