Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
26 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Vi välkommnar vår nya medlem i SIG-gruppen

Vår nya medlem är expert på vBulletin-koden och känner till ett antal säkerhetshål som de, märkligt nog, inte täppt till ännu.  Den nya medlemen skall främst jobba med att underhålla och utveckla vår databas, som är gigantisk men också testa kända säkerhetshål i nämnda forum. Medlemen har tidigare varit moderator på Flashback.

10 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Vi kommer att kalla dig för vBulletin-experten. vBulletin är ett forum, det är allt du behöver veta. Säkerhetshålen som du ska känna till är bara en liten vit lögn för att de ska bli rädda.

  Ditt första och enda jobb är att höja statistiken i forumet. Vi behöver ett högre tal för att Flashback ska tro att vi faktiskt gör något.

  Om du har en polare eller en låtsasvän som vill tjäna en femma, tipsa oss gärna. Vi behöver en fejk-åklagare och jag har börjat få problem med att komma ihåg alla påhittade personer vi känner.

  Lycka till.

    (QUOTE)

 2. Jag förstår att du är en näthatare som börjar bli lite kissnödig av bloggen. Det gör inget vännen för det är liksom meningen. Ditt ip-nr har också reggat sig på ”SI-forumet” så du verkar vara väldigt nyfiken på vad vi gör.

    (QUOTE)

 3. RSSen visade att SI inte gör något. Nu kommer ni bara med cover-up lögner.

  RSS visar oxå att SI = en person.

  Jag är inte kissnödig .. utan bara besviken på att allt var en lögn.

    (QUOTE)

 4. RSS:en för SI-forumet är inställt för att vandra runt för olika trådar i den yttre delen. Forumet består av två delar, en yttre och en inre. Den inre pekar inget flöde på alls. Den yttre vandrar flödet mellan olika trådar. Tidigare var den yttre delen öppen ett tag och det postades ca 500 postningar där innan det stängdes igen. Vi stängde därför att en oerhört besvärlig postare började spamma forumet mot en utomstående person. han klippte också ut postningar och postade på diverse platser på nätet.
  Vi skapade färdiga kategorier och trådar därför att besökarna, som inte behövde regga sig inte kunde skapa egna trådar. Det är det ni sett genom RSS-flödet. Texten vi skrev var en av oss som skojade. Om ni tittar igen kommer det förmodligen vara någon annan tråd som visas. Jag funderar på att stänga den slumpmässiga visningen av RSS eller stänga den helt.

  Den inre delen av forumet är mycket väl skyddat. Vi är fler än en i SIG-gruppen som består av två delar, kärnan och ringen utanför. Antalet vill jag inte avslöja. Vi försöker hålla vårt arbete, insats och resultat så hemligt som möjligt men med tiden kommer ni att märka av det, höra det, känna det och se det beroende på om det är en vanlig nätskrivare eller näthatare.

  Vi jobbar inte bara med att gräva fram näthatartrollen utan jobbar också mycket aktivt med opinionsbildning.

  Så, nu har jag varit hygglig och berättat lite mer än vanligt, nu kan du återgå till att vara kissnödig…

    (QUOTE)

 5. RSS-flödet från egetforum är inte slumpmässigt och att ni ens bemödar er med att en yttre del fylld av trams är oseriöst.

  Jag avfärdar inlägget som ovan som lögn .. era handlingar de senaste dagarna talar klarspråk om vad som faktiskt pågår.

  Mina två barn har oxå en hemlig klubb med en massa hemligheter. Du påminner mig om dem. Till skillnad från att ibland vara orolig över vad mina barn gör är jag inte ett dugg nervös över vad ni håller på med.

  Ha det så kul i SI-lekstugan!

    (QUOTE)

 6. Om du kände till sanningen hade du aldrig skrivit om detta.
  Kanske är det ett äkta grävarforum eller det kanske är en ”dummy” för att förvilla hackare. Det kanske finns en yttre del som endast är till för att skydda den inre delen. Kanske är den inre delen bara en länk till det verkliga forumet. Men en sak kan jag säga, den yttre delen var öppen för några månader sedan och vi fick in en del tips den vägen. Några var verkligen där och skrev också.

  Det mystiska är inte SI-forumet, det är ditt intresse för det.

  Hälsa barnen Riane!

    (QUOTE)

 7. Det skriker attention-whore över SI. Ni skriver att ni är hemliga – att ni använder samma nickname på olika ställen – att ni skyddar er från hackers – inre delar som skyddas av yttre.

  Det märks att ni gillar dramatik och mystik. Mej själv är inte especially mystisk. Jag har i många månader läst denna blogg o ibland checkar jag SI-forumet. Mycket av det ni skriver på bloggen är vettigt och seriöst. Synd att ni inte är lika seriösa med SI-forumet.

    (QUOTE)

 8. På SI har vi haft ett antal svåra intrångsförsök mm.
  Skit i SI nu, varför är du så intresserad av detta?

    (QUOTE)

 9. Jag är nyfiken och intresserad av det ni gör. Samma anledning som jag oxå tittar på Trolljägarna.
  Det som intresserar mig är hur ni gräver och hur ni använder informationen.
  Kände mig besviken av era lögner av det jag såg i RSSen för två dagar sedan o därför valde jag att upplysa Flashback o er.
  Jag har ingen hemlig agenda – jag läser o tycker som alla andra.

    (QUOTE)

 10. OK!
  Vi har en avsikt med allt vi gör. Allt är mycket noggrant planerat.
  Vi säger dock ingenting av vårt arbete.

    (QUOTE)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!