Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
13 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Webbplatser och dygnet runt ansvarig

Det finns ett förslag sedan en tid hos EU-kommissionens antiterrormyndigheter att varje EU-land skall ha sådan kontroll över internet att de ska kunna ge order om att ta bort terroristmaterial inom en timme.

Webbplatser

I förslaget ingår att alla webbplatser på nätet måste ha minst en kontaktpersoner som kan nås dygnet runt för att direkt kunna agera på myndigheternas order. Om inte materialet tas bort ska webbplatser kunna bötfällas med upp till motsvarande fyra procent av sin totala årsomsättning. Vad webbplatser utan inkomst skall betala i böter uppges inte. Vi hoppas denna lag också skall användas mot näthat osv.

REDAKTIONEN

4 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. alla uppgifter om JA finns och visas på flabback väl, för alla andra måste ju finna sej i att bli uthängd till androm varnagel, oavsett om MC gängen är ute efter dej eller inte för de jagar ju JA efter flabback postade lite mör mkt så att säga……..

 2. T:O:R:
  alla uppgifter om JA finns och visas på flabback väl, för alla andra måste ju finna sej i att bli uthängd till androm varnagel, oavsett om MC gängen är ute efter dej eller inte för de jagar ju JA efter flabback postade lite mör mkt så att säga……..

  Jo, så kan man säga.
  ”mör” skall säkerligen vara ”för”.

 3. T:O:R:
  alla uppgifter om JA finns och visas på flabback väl, för alla andra måste ju finna sej i att bli uthängd till androm varnagel, oavsett om MC gängen är ute efter dej eller inte för de jagar ju JA efter flabback postade lite mör mkt så att säga……..

  Vilka uppgifter finn det om Janne på Flashback? Finns uppgifter på vart han bor och så? För du kan hitta för- efternamn, adress, föräldrar och syskon till tusentals personer på Flashback. Om Kalle Kallesson har gjort något ”dumt” så kommer hela familjen skrivas rakt ut på Flashback, vrt inte vad resten av familjen har för skuld till Kalles gärning men så funkar Flashback. Finns det information om Janne på det viset?

  Hittade in likadan kommentar? Vad är det för något?

 4. Fromit: Vilka uppgifter finn det om Janne på Flashback? Finns uppgifter på vart han bor och så? För du kan hitta för- efternamn, adress, föräldrar och syskon till tusentals personer på Flashback. Om Kalle Kallesson har gjort något ”dumt” så kommer hela familjen skrivas rakt ut på Flashback, vrt inte vad resten av familjen har för skuld till Kalles gärning men så funkar Flashback. Finns det information om Janne på det viset?

  Hittade in likadan kommentar? Vad är det för något?

  Flashback fungerar så som du skriver med uthängningar. Men Jan Axelsson tillåter inte att sin egen familj hängs ut eller att hans adress avslöjas. Därför kan man inte hitta något om det på Flashback.

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!